Contractenrecht

Roosenhoek Juridisch

Advies.

Contractenrecht.

Het is altijd verstandig om jouw contracten op te laten stellen door een professional. Goede contracten zijn de sleutel tot (juridisch) succesvol ondernemen. Goede contracten zorgen immers voor meer zekerheid voor beide partijen. Mocht er toch een geschil ontstaan, dan biedt een goed contract altijd een vangnet.

Door onze proactieve houding zijn wij in staat op de contracten naadloos aan te laten sluiten op jouw behoeften. Of het nu gaat om een arbeidscontract, algemene voorwaarden of een raamovereenkomst.

Contractenrecht Roosendaal

Met vragen over contractuele zaken ben je bij ons aan het juiste adres! Onze juristen zijn onder meer gespecialiseerd in het contractenrecht en weten jou op een inzichtelijke wijze te begeleiden bij het oplossen van jouw vragen over nieuwe of bestaande contracten.

Onze juristen kunnen jouw huidige contracten controleren en zo nodig aanpassen, maar zijn ook in staat nieuwe contracten voor jou op te stellen!

Roosenhoek Juridisch Advies is een Roosendaals juristenkantoor en helpt jou graag met al jouw vragen over het contractenrecht. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, of door te klikken op onderstaande knoppen.

Vragen over onze diensten?

Hoe gaan wij te

werk?

Stap 1

De

kennismaking.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook via een (online) meeting. Daarnaast vinden wij het van belang dat jij weet met wie je samenwerkt, zodat wij niet enkel een dienst leveren, maar ook een vertrouwenspersoon kunnen zijn.

Stap 2

Inschatting

werkzaamheden.

Na de kennismaking kunnen wij samen een inschatting van de werkzaamheden maken. Door ons proactief op te stellen kijken wij vooruit en kunnen wij bij het maken van een inschatting alle juridische risico’s in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij op een transparante wijze te werk gaan en kom jij na afloop van het traject niet voor onverwachte kosten te staan.

Stap 3

Aan de

slag!

Nadat jij ons een akkoord hebt gegeven voor de ingeschatte werkzaamheden, kunnen wij voor jou aan de slag. Mocht je dat willen, dan kun je ons gedurende het traject bereiken via e-mail, WhatsApp en telefoon. Zo blijven wij voor jou toegankelijk en kunnen wij onze diensten optimaal op jouw situatie afstellen.

Stap 4

Dienst op

maat.

Met het verrichten van onze werkzaamheden ontstaat een advies of een document dat volledig is toegespitst op jouw situatie. Hiermee leveren wij uitsluitend maatwerk, een dienst op maat.

Roosenhoek Juridisch
Advies.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.