De expertises van

Roosenhoek.

Roosenhoek Juridisch
Advies.

Onze expertises

Met onze expertises kunnen wij iedere juridische uitdaging binnen jouw onderneming ondervangen. Door onze proactieve houding en onze diensten op maat, zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos kunt ondernemen.

Ondernemingsrecht

Ben jij van plan een onderneming te starten of jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen? Zorg er eerst voor dat je jouw juridische zaken op orde hebt!
Meer weten?

ICT-recht

Leg jouw afspraken op een correcte wijze vast in een raamovereenkomst of SLA. Moet deze in het Engels worden opgesteld? Geen probleem, daar rekenen wij geen extra kosten voor.
Meer weten?

Arbeidsrecht

Wil je een nieuwe werknemer verwelkomen, of wil je afscheid nemen van een huidige werknemer? Dan is het van belang dat je dit juridische in het juiste vat giet.
Meer weten?

Intellectuele Eigendomsrecht

Heb jij vragen over het octrooirecht, patentrecht, het auteursrecht of het merkrecht van jouw onderneming, dienst of product? Dan ben je bij Roosenhoek aan het juiste adres.
Meer weten?

Contractenrecht

Goede contracten zijn de sleutel tot succesvol ondernemen. Van algemene voorwaarden tot raamovereenkomsten; wij helpen jou graag verder!
Meer weten?

Goederenrecht

Heb jij vragen over wie het zeggenschap over een bepaald goed heeft, of wil je advies inwinnen hieromtrent? Wij helpen jou graag verder.
Meer weten?

Privacyrecht

In het digitale tijdperk wordt het steeds belangrijker dat je op een correcte wijze de persoonsgegevens van jouw klanten verwerkt. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw onderneming AVG-proof is.
Meer weten?

Huurrecht

Wil je een huurcontract laten opstellen? Of kom je er niet uit met jouw huurder of verhuurder? Bekijk wat wij voor jou kunnen doen.
Meer weten?

Juridisch adviseur Roosendaal

Wij zijn jouw bedrijfsjurist, gevestigd in Roosendaal! Je kunt bij ons terecht met al jouw juridische vraagstukken die vallen onder onze expertises. Heeft jouw juridische vraag geen betrekking tot onze expertises? Schroom dan niet om alsnog contact met ons op te nemen. Onze juristen zijn breed opgeleid en kunnen jou wellicht alsnog bijstaan met passend advies!

Roosenhoek Juridisch Advies is een Roosendaals juristenkantoor en helpt jou graag met al jouw juridische vragen. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, of door te klikken op onderstaande knoppen.

Vragen over onze diensten?

Hoe gaan wij te

werk?

Stap 1

De

kennismaking.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook via een (online) meeting. Daarnaast vinden wij het van belang dat jij weet met wie je samenwerkt, zodat wij niet enkel een dienst leveren, maar ook een vertrouwenspersoon kunnen zijn.

Stap 2

Inschatting

werkzaamheden.

Na de kennismaking kunnen wij samen een inschatting van de werkzaamheden maken. Door ons proactief op te stellen kijken wij vooruit en kunnen wij bij het maken van een inschatting alle juridische risico’s in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij op een transparante wijze te werk gaan en kom jij na afloop van het traject niet voor onverwachte kosten te staan.

Stap 3

Aan de

slag!

Nadat jij ons een akkoord hebt gegeven voor de ingeschatte werkzaamheden, kunnen wij voor jou aan de slag. Mocht je dat willen, dan kun je ons gedurende het traject bereiken via e-mail, WhatsApp en telefoon. Zo blijven wij voor jou toegankelijk en kunnen wij onze diensten optimaal op jouw situatie afstellen.

Stap 4

Dienst op

maat.

Met het verrichten van onze werkzaamheden ontstaat een advies of een document dat volledig is toegespitst op jouw situatie. Hiermee leveren wij uitsluitend maatwerk, een dienst op maat.

Roosenhoek Juridisch
Advies.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 6 81698312

E-mail ons op

info@roosenhoek.nl