Goederenrecht

Roosenhoek Juridisch

Advies.

Goederenrecht.

Het goederenrecht regelt de rechtsverhouding tussen natuurlijke personen (mensen) en goederen. Onder goederen verstaan we in juridische zin zaken en vermogensrechten.

 

Heb jij vragen over wie het zeggenschap over een bepaald goed heeft, of wil je advies inwinnen hieromtrent? Wij helpen jou graag verder.

 

Goedenrecht Roosendaal

Met goederenrechtelijke vragen ben je bij ons aan het juiste adres! Onze juristen zijn onder meer gespecialiseerd in het goederenrecht en weten jou op een inzichtelijke wijze te begeleiden bij het oplossen van jouw goederenrechtelijke vragen.

Roosenhoek Juridisch Advies is een Roosendaals juristenkantoor en helpt jou graag met al jouw goederenrechtelijke vragen. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, of door te klikken op onderstaande knoppen.

Vragen over onze diensten?

Hoe gaan wij te

werk?

Stap 1

De

kennismaking.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook via een (online) meeting. Daarnaast vinden wij het van belang dat jij weet met wie je samenwerkt, zodat wij niet enkel een dienst leveren, maar ook een vertrouwenspersoon kunnen zijn.

Stap 2

Inschatting

werkzaamheden.

Na de kennismaking kunnen wij samen een inschatting van de werkzaamheden maken. Door ons proactief op te stellen kijken wij vooruit en kunnen wij bij het maken van een inschatting alle juridische risico’s in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij op een transparante wijze te werk gaan en kom jij na afloop van het traject niet voor onverwachte kosten te staan.

Stap 3

Aan de

slag!

Nadat jij ons een akkoord hebt gegeven voor de ingeschatte werkzaamheden, kunnen wij voor jou aan de slag. Mocht je dat willen, dan kun je ons gedurende het traject bereiken via e-mail, WhatsApp en telefoon. Zo blijven wij voor jou toegankelijk en kunnen wij onze diensten optimaal op jouw situatie afstellen.

Stap 4

Dienst op

maat.

Met het verrichten van onze werkzaamheden ontstaat een advies of een document dat volledig is toegespitst op jouw situatie. Hiermee leveren wij uitsluitend maatwerk, een dienst op maat.

Roosenhoek Juridisch
Advies.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.