Huurrecht

Roosenhoek Juridisch

Advies.

Huurrecht.

Als verhuurder of huurder van een (kantoor)ruimte, dien je met tal van zaken rekening te houden. Roosenhoek kan jou ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van alle huurrechtelijke zaken. Zo kun jij zonder zorgen een nieuwe huurder verwelkomen of zelf een nieuwe ruimte betrekken.

Mocht je verwikkeld geraakt zijn in een juridisch geschil omtrent huurzaken, ook dan adviseren wij jou graag hieromtrent.

Huurrecht Roosendaal

Met vragen over het huurrecht ben je bij ons aan het juiste adres! Onze juristen zijn onder meer gespecialiseerd in het huurrecht en weten jou op een inzichtelijke wijze te begeleiden bij het oplossen van jouw huurrechtelijke vragen.

Roosenhoek Juridisch Advies is een Roosendaals juristenkantoor en helpt jou graag met al jouw vragen over het huurrecht. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, of door te klikken op onderstaande knoppen.

Vragen over onze diensten?

Hoe gaan wij te

werk?

Stap 1

De

kennismaking.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook via een (online) meeting. Daarnaast vinden wij het van belang dat jij weet met wie je samenwerkt, zodat wij niet enkel een dienst leveren, maar ook een vertrouwenspersoon kunnen zijn.

Stap 2

Inschatting

werkzaamheden.

Na de kennismaking kunnen wij samen een inschatting van de werkzaamheden maken. Door ons proactief op te stellen kijken wij vooruit en kunnen wij bij het maken van een inschatting alle juridische risico’s in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij op een transparante wijze te werk gaan en kom jij na afloop van het traject niet voor onverwachte kosten te staan.

Stap 3

Aan de

slag!

Nadat jij ons een akkoord hebt gegeven voor de ingeschatte werkzaamheden, kunnen wij voor jou aan de slag. Mocht je dat willen, dan kun je ons gedurende het traject bereiken via e-mail, WhatsApp en telefoon. Zo blijven wij voor jou toegankelijk en kunnen wij onze diensten optimaal op jouw situatie afstellen.

Stap 4

Dienst op

maat.

Met het verrichten van onze werkzaamheden ontstaat een advies of een document dat volledig is toegespitst op jouw situatie. Hiermee leveren wij uitsluitend maatwerk, een dienst op maat.

Roosenhoek Juridisch
Advies.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.