ICT-recht

Roosenhoek Juridisch

Advies.

ICT-recht.

Het online werk van een ICT-bedrijf brengt tal van juridische verplichtingen met zich mee. Zeker op het gebied van gegevensbescherming is het voor ondernemers in de ICT-sector van belang dat zij hun juridische zaken op orde hebben.

Heb jij vragen over het ICT-recht? Of heb je voor jouw klant een (Engelstalige) raamovereenkomst of Service-Level-Agreement nodig? Wij helpen jou graag verder. Met adequaat advies op maat zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos kunt ondernemen.

ICT-recht Roosendaal

Met vragen over het ICT-recht ben je bij ons aan het juiste adres! Onze juristen zijn onder meer gespecialiseerd in het ICT-recht en weten jou op een inzichtelijke wijze te begeleiden bij het oplossen van jouw ICT-rechtelijke vragen.

Roosenhoek Juridisch Advies is een Roosendaals juristenkantoor en helpt jou graag met al vragen over het ICT-recht. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, of door te klikken op onderstaande knoppen.

Vragen over onze diensten?

Hoe gaan wij te

werk?

Stap 1

De

kennismaking.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook via een (online) meeting. Daarnaast vinden wij het van belang dat jij weet met wie je samenwerkt, zodat wij niet enkel een dienst leveren, maar ook een vertrouwenspersoon kunnen zijn.

Stap 2

Inschatting

werkzaamheden.

Na de kennismaking kunnen wij samen een inschatting van de werkzaamheden maken. Door ons proactief op te stellen kijken wij vooruit en kunnen wij bij het maken van een inschatting alle juridische risico’s in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij op een transparante wijze te werk gaan en kom jij na afloop van het traject niet voor onverwachte kosten te staan.

Stap 3

Aan de

slag!

Nadat jij ons een akkoord hebt gegeven voor de ingeschatte werkzaamheden, kunnen wij voor jou aan de slag. Mocht je dat willen, dan kun je ons gedurende het traject bereiken via e-mail, WhatsApp en telefoon. Zo blijven wij voor jou toegankelijk en kunnen wij onze diensten optimaal op jouw situatie afstellen.

Stap 4

Dienst op

maat.

Met het verrichten van onze werkzaamheden ontstaat een advies of een document dat volledig is toegespitst op jouw situatie. Hiermee leveren wij uitsluitend maatwerk, een dienst op maat.

Roosenhoek Juridisch
Advies.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.