Ondernemingsrecht

Roosenhoek Juridisch

Advies.

Ondernemingsrecht.

Als ondernemer wil en moet je zorgeloos kunnen ondernemen. Dat betekent dat jij je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over juridische zaken. Welke rechten en plichten heb jij als ondernemer en met welke zaken is het van belang om rekening te houden? Wij begeleiden jou graag in het oplossen van jouw ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Zo voorkomen we juridische geschillen in de toekomst.

Ben je toch verwikkeld in een geschil? Schroom dan niet om ons alsnog te contacteren. Wellicht kunnen wij een rol spelen in de afwikkeling van het ondernemingsrechtelijke geschil.

Als ondernemers weten wij waar jij tegenaan loopt. Wij zijn hét juristenkantoor in Roosendaal dat jou helpt zorgeloos te ondernemen!

Ondernemingsrecht Roosendaal

Met ondernemingsrechtelijke vragen ben je bij ons aan het juiste adres! Onze juristen zijn onder meer gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en weten jou op een inzichtelijke wijze te begeleiden bij het oplossen van jouw ondernemingsrechtelijke vragen.

Roosenhoek Juridisch Advies is een Roosendaals juristenkantoor en helpt jou graag met al jouw ondernemingsrechtelijke vragen. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, of door te klikken op onderstaande knoppen.

Vragen over onze diensten?

Hoe gaan wij te

werk?

Stap 1

De

kennismaking.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook via een (online) meeting. Daarnaast vinden wij het van belang dat jij weet met wie je samenwerkt, zodat wij niet enkel een dienst leveren, maar ook een vertrouwenspersoon kunnen zijn.

Stap 2

Inschatting

werkzaamheden.

Na de kennismaking kunnen wij samen een inschatting van de werkzaamheden maken. Door ons proactief op te stellen kijken wij vooruit en kunnen wij bij het maken van een inschatting alle juridische risico’s in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij op een transparante wijze te werk gaan en kom jij na afloop van het traject niet voor onverwachte kosten te staan.

Stap 3

Aan de

slag!

Nadat jij ons een akkoord hebt gegeven voor de ingeschatte werkzaamheden, kunnen wij voor jou aan de slag. Mocht je dat willen, dan kun je ons gedurende het traject bereiken via e-mail, WhatsApp en telefoon. Zo blijven wij voor jou toegankelijk en kunnen wij onze diensten optimaal op jouw situatie afstellen.

Stap 4

Dienst op

maat.

Met het verrichten van onze werkzaamheden ontstaat een advies of een document dat volledig is toegespitst op jouw situatie. Hiermee leveren wij uitsluitend maatwerk, een dienst op maat.

Roosenhoek Juridisch
Advies.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.