Wie is

Roosenhoek?

Onze kernwaarden.

Toegankelijk

 

Juist bij juridische zaken zoek je een jurist die toegankelijk is.
Die voor jou klaar staat. Waar jij jouw verhaal altijd kwijt kan.
Toegankelijk, zoals je van Roosenhoek mag verwachten.

Bereikbaar

 

Je zoekt een juridisch adviseur die bereikbaar is. Dat begrijpen wij. Onze juristen zijn altijd direct bereikbaar via telefoon, mail en whatsapp. Geen keuzemenu, maar altijd en direct jouw persoonlijke jurist van Roosenhoek aan de lijn. Zelfs 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Op maat

 

Roosenhoek helpt jou met een persoonlijke aanpak op maat. Iedere geval uniek. Gestandaardiseerde documenten passen we niet blind toe op jouw bedrijf, maar voorzien we van een persoonlijk advies, waarin wij exact weergeven hoe jouw bedrijf het beste beschermd wordt.

Transparant

 

Transparantie in de taal, aanpak en facturatie. De taal die jij spreekt. Geen lastig jargon, maar een heldere uitleg. Geen complexe processen en procedures, maar een overzichtelijke en duidelijke aanpak. Geen zorgen om hoge rekeningen. Vooraf en tijdens de samenwerking altijd inzicht in de kosten. Wel zo fijn.

Proactief

 

Je wilt risico’s minimaliseren. Onze juristen zijn proactief en kijken vooruit. Zo verminderen wij jouw kans op schade. 

Leer ons team kennen

mr. J.C.J. (Jeroen) van Dijk

J.C.J. van Dijk

Zorgeloos ondernemen is zelfverzekerd risico’s durven nemen! Dat kan alleen als je zeker weet dat jouw juridische zaken op orde zijn. Hier kom ik om de hoek kijken! Samen met jou zorg ik ervoor dat jij jouw juridische risico’s beperkt, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Dat is wel zo prettig!

mr. W.O. (Wesley) Kotta

0d518e7b-e8f5-4319-89c4-48ae6eebe535

Als ondernemer wil jij je geen zorgen hoeven maken over juridische risico’s. Dat begrijp ik. Ik vind het motiverend om een onderneming mede door mijn toedoen te zien groeien of goede resultaten te boeken. Door proactief te handelen zorgen wij er samen voor dat jij zorgeloos kunt ondernemen. Dit alles natuurlijk wel op een toegankelijke en transparante wijze, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Weten wat onze cliënten van ons vinden?

Jorik van der Heijden
Jorik van der HeijdenLevel Your Business
Lees verder
Level Your Business wil Roosenhoek bedanken voor het controleren en het opnieuw opstellen van onze juridische documentatie, denkend hierbij aan onze Algemene Voorwaarden, de Privacy Verklaring en onze samenwerkingscontracten. Roosenhoek handelt naar waar het voor staat en is gemakkelijk bereikbaar. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de opgeleverde documentatie en de hierbij horende uitleg.
Roosenhoek Juridisch
Advies.

Kennismaken met ons team? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.